Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závody Plzeň 18.10.

23. 10. 2009

Na oficiálních závodech jsme byly naposledy v červnu, protože Kikina začala mít problémy s houpačkou (nejde o to, že by se této překážky bála a nechtěla na ní jít, ale to provedení začalo být děs..), tak jsem nás přihlásila alespoň na neoficiální jumping pro tryskomyši. Již brzy by však měla být hotová naše vlastní houpačka, budeme jí tedy moct trénovat pravidelně, takže s tím určitě něco uděláme.

Tryskomyší jump byl stejný jako jumping v oficiální části závodů, Kikině jsem málem vykouzlila odmítačku na skočce, takže trochu časová ztráta, ale bylo to nakonec bez chyby a druhé místo. Kikýnova rychlost sice nebyla úplně ideální, ale předběhl nás pouze jeden pejsek z naší kategorie tryskomyší a pár psů z kategorie L z oficiálních běhů, z S a M nikdo.

Poslední dobou má Kikina občas výkyvy v rychlosti, někdy na tréninku běží opravdu hodně rychle, jindy to moc slavné není, opravdu nevím, čím to je.. Chválím ji pořád stejně, kvůli tomu, že bych někdy měla lepší pamlsky, to také není. Chvíli jsem si myslela, že to je počasím, ale není.. Tak nevím..

Nahlásila jsem nás ještě do tunelového běhu, ale ten jsme nakonec vzdaly, běhalo se v pořadí L, M, S a my bychom nestihly bus.

Jinak jsme na závodech dobře promrzly, až jsem z toho onemocněla.